Schade door water

Hectische avond vanavond. Op de terugweg van mijn werk naar huis ging ik nog even wat ophalen bij de Stadionweg. Komt er toch een partij regen naar beneden vallen, niet normaal meer.

Dus ik reed de kruising over zoals je ziet op het filmpje. Door de diepte en de kracht van het water is m’n voorbumper los gekomen en doordat ik verder ben gaan rijden is hij flink beschadigd. Pas toen ik op de Stadionweg zag ik dat hij er half af lag. Maar zag ook dat m’n kentekenplaat weg was. Voorbijgangers vroegen wat er gebeurd was en liet hun het filmpje zien.

Ik zag in het filmpje mijn kenteken voorbij drijven.

De hangende delen los gemaakt en teruggegaan naar dat kruispunt. Schoenen en sokken uit en tot aan m’n knieën in het water zoeken naar m’n kenteken.

Gelukkig uiteindelijk gevonden. Scheelt weer een 1 op je kenteken..alhoewel ze dat niet meer doen. Maar van de gedachten alleen al, krijg ik de rillingen van ??

Thuis gekomen nog even snel de Avondvierdaagse gelopen. Toen gegeten en toen eindelijk rust.Al met al is dit een flinke schadepost en gaat hij morgen naar de garage om alles goed door te laten meten en kijken of er nog gevolgschade is door het water.