Vreemde eend in de bijt

Althans op deze website van mijn Ford Focus RS. Ford Wensveen in Alblasserdam gaf mensen de kans om met een Ford Mustang Mach-e te rijden. Dat wilde ik ook weleens doen. Dus afspraak gemaakt en op richting Alblasserdam.

Ik zag dat een vriend van me een proefrit had gemaakt met de Mustang Mach-e en hij vond het he-le-maal niks. Daar wilde ik ook wel het fijne van weten en besloot mijzelf ook aan te melden voor de testrist. Er was nog een plek om 13.00u dus reserveerde die.

Allereerst wil ik eerst nog even kwijt dat ik de naam Mustang Mach-e niet juist vind bij het merk Mustang. Ik zou hem alleen Mach-e hebben genoemd. Maar ik begrijp ze wel, want ik denk dat Mustang straks een merk moet worden voor de elektrische lijn van Ford.

Aangekomen bij Ford Wensveen stond hij al te wachten op me.