Mijn Auto op Autoblog.nl

Ik werd een tijd geleden geattendeerd door mijn RS-broeder op een item van Autoblog.nl – Mijn Auto – waarin ze rijden in de auto van de eigenaar en gelijk een klein interviewtje doen met de eigenaar. Alleen niet de eigenaar rijdt dan in de auto, maar Wouter of Casper zou dan gaan rijden.

In eerste instantie dacht ik het niet te willen doen. Iemand anders rijdt tenslotte met je auto en hoe goed ze ook kunnen rijden, het is nog steeds jouw auto en ik ben er zuinig op. Maar het leek mij ook wel een keer leuk om Wouter te ontmoeten en hij had al eerder in een Ford Focus RS tuned by Wolf gereden, dus ik dacht.. wat maakt het ook uit.. Laten we dit doen!

Dus ik ik meldde mij aan via Autoblog.nl , maar met als enige voorwaarde dat Wouter wel zou gaan rijden in mijn RS. Lange tijd hoorde ik niks totdat ik ineens een antwoord kreeg. Of ik zaterdag 6 april zou kunnen komen vanaf 15.00 uur bij Peter de Groot in Oud-Beijerland.

De dag ervoor nog heel de RS even goed gewassen want hij moet er natuurlijk wel netjes uit zien. De volgende dag reed ik naar Oud-Beijerland en daar was mijn maatje Martijn ook. Er stonden wat hapjes en drankjes en ik moest nog even wachten. Wouter kwam er ook bij en we gingen naar mijn auto toe. Hij vertelde wat er een beetje ging gebeuren en de cameraman monteerde een go-pro op mijn raam en we waren klaar om te gaan.

En dit is het resultaat. Ik vond het erg leuk om te doen en nog elke keer moet ik er om lachen hoe ik geniet van mijn Ford Focus RS.