En weer pech..

Nadat ik van min werk naar huis reed begon mijn acculampje weer te branden. Nog geen vier weken geleden is mijn dynamo vervangen door een gereviseerde.

Omdat ik gewoon naar huis kon rijden heb ik thuis Ford Assistance gebeld en als eerst kwam de ANWB langs. Om te kijken of de dynamo weer kapot was ging hij de laadstroom meten.. En ja hoor… Hij laadt weer niet op.

Omdat ze het niet terplekke mogen en kunnen maken is de afsleepdienst gebeld die hem dan de volgende dag naar de dealer gaat brengen. Ik wilde niet weer het risico nemen dat ik halverwege stil kwam te staan. En ik heb nu weer Ford Assistance dus het maakt nu niet meer uit.

Half uurtje gewacht, alleen deze keer heerlijk warm binnen en de RS kon weer op de autoambulance. Blijft toch wel een ‘zielig’ gezicht je auto zo afgesleept te zien worden. Ik werd naar het verzamelstation gebracht waar ik ook gelijk een leenauto meekreeg. Leuke Ford Fiesta, maar mis wel wat vermogen.. ongeveer 250 pk ?.

Hopelijk wordt hij snel gerepareerd en komt er deze keer wel een nieuwe dynamo in ipv een gereviseerde.

Leuke Ford Fiesta, maar mis wel wat vermogen.. ongeveer 250 pk.